· Greve Kommune · 1 min read

Langagergård Plejecenter

    “Vi brænder for at give vores ældre borgere muligheden for at leve livet fuldt ud hele livet til trods for de udfordringer den enkelte måtte have.”

    Boligerne

    Boligerne

    Boligerne er forskelligt udformet, men fælles for dem alle er en "ankomstniche" hvor der bl.a. er mulighed for at sætte elektriske kørestole til opladning. Boligerne består af tre rum - soveværelse, badeværelse og stue.

    Værelserne

    Badeværelset er indrettet med en håndvask, som både kan hæves og sænkes samt køres sidlæns.Soveværelset har direkte adgang til badværelset og stuen. Når du er i soveværelset, er der muligt at se ind i stuen, ligesom det er muligt at åbne og lukke for vinduet i soveværelset fra sengen. Derudover er der et rumdækkende loftliftsystem i soveværelset i alle boligerne.Stuevinduet har en lav vindueshøjde, så det er muligt at se ud, selvom man sidder ned. Der er en skydedør mellem soveværelset og stuen og ingen dørtrin. I den ene af stuerne er der en lille sektion, hvor der er køkkenskabe og en køkkenvask.

    Omgivelserne

    Beliggenheden af Langagergård Plejecenter er fantastisk, da både bibliotek og supermarked ligger i nærheden, samt at plejecentret blot ligger fem minutter fra Karlslunde Station.

    Andet

    Priserne er vejledende og der skal påregnes tilvalg via servicepakkerne samt kost.A´conto varme 344 kr. pr. måned samt antenne 184 kr. pr. måned. Boligerne er 63,6 m2 brutto og 43 m2 netto. Der kan søges om boligstøtte via Udbetaling Danmark. Der kan ligeledes søges om lån til indskud i Greve Kommunes Borgerservice.Der findes 4 ægteparplejeboliger på Langagergård Plejecenter på 85 m2 brutto og 53 m3 netto.

    Om os

    85
    Antal boliger
    -
    Antal beboer
    -
    Antal medarbejdere
    -
    Antal fuldtidsansatte
    6,9
    Antal sygedage

    Sociale forhold

    Aktiviteter

    Det er vigtigt, at du så vidt muligt holder fast i dine tidligere aktiviteter, besøger dine pårørende, tager på ture, går til noget osv.
    Det faste personale bruger det meste af deres tid på at sikre beboernes pleje, rengøring, tøjvask og madlavning. Jo mere du selv deltager i dette, jo mere holder du dig i gang.
    I dagcentret vil der være forskellige aktivitetstilbud, disse bliver annonceret løbende.
    På plejecentret fejres alle højtider. Af hensyn til planlægning og indkøb vil vi gerne vide, hvis du ikke er hjemme.
    Vi vil også gerne fejre din fødselsdag eller andre mærkedage sammen med de øvrige beboere. Planlæg det med in kontaktperson.

    Relationer

    Du får en fast kontaktperson, der så vidt muligt vil være tilstede, når du flytter ind.
    Efter indflytningen på langagergård vil du blive inviteret til en indflytningssamtale, gerne samme med dine pårørende og evt. anden relevant fagpersonale.
    Formålet med denne samtale er, at få afstemt de gensidige forventninger og danne et godt grundlag for det kommende samarbejde. Det er din kontaktperson, som er ansvarlig for at invitere til dette møde.
    På mødet vil vi bl.a. gerne høre din livshistorie, så den kan blive en del af udgangspunktet i planlægningen af din hverdag her på Langagergård Plejecenter.

    Pårørende

    Pårørende er en vigtig del af livet, og vi håber dine pårørende fortsat vil tage del i din hverdag og tage dig med ud, hjælpe med dine praktiske opgaver så som indkøb, rengøring, oprydning efter dine gæster, ledsagelse til læge og hospital osv.
    Pårørende er meget velkomne til at deltage sammen med dig i aktiviteter på Langagergård Plejecenter. Der er altid mulighed for at købe en kop kaffe, og de kan efter forudgående aftale købe et måltid mad.
    Langagergård Plejecenter har et råd, der består af repræsentanter af beboer, pårørende, medarbejder samt ledelsen,
    Beboer- og pårørenderåd skal repræsentere beboernes interesser og skal være med i dialogen ved fastlæggelse af retningslinjer i den daglige pleje og omsorggsindsats.

    Mad

    Vi har et stort køkken i stuen, hvor størstedelen af tilberedningen af maden vil foregå, og gerne fra bunden under hensyntagen til dine ønsker og behov.
    Alle måltider kan inddrages ved vores fælles spisebord, i din egen lejlighed eller om sommeren på terrasserne.
    Morgenmanden afpasses efter, hvornår du står op. Frokost er ca. kl. 12.30 og aftensmad ca. kl. 18.Der ud over vil der ligeledes blive serveret eftermiddags- og aftenkaffe med f.eks. kag eller en nybagt bolle.

    Medarbejdere ifølge selskabsstyrelsen

    Pris

    Indskud 34.762
    Husleje 6.620

    Plejehjemsleder

    Marlene Malling
    [email protected]
    46141600

    Adresse

    Karlslunde Parkvej 27-35
    Karlslunde
    2690

    Kommune

    Greve Kommune

    CVR & PNummer

    44023911 - 1018655558